Over Jade

Jou dolgelukkig maken met het unieke sieraad dat perfect past bij jou en jouw persoonlijkheid…

…dát is mijn missie.

Mijn liefde voor goudsmeden zit onder andere in het feit dat je mensen een stukje gelukkiger kan maken. Of het nu gaat om trouwringen of een rouwsieraad met as van verloren naaste. Met een persoonlijk sieraad kan je iemand zo blij maken, dat is met geen pen te beschrijven.

Vanaf het moment dat ik ging kijken op de open dag van de Vakschool voor Goudsmeden in Schoonhoven, wist ik dat goudsmeden echt iets voor mij was. Ik was meteen verliefd op het vak.

Na de Vakschool voor Goudsmeden ben ik naar de FEEG, Federation of European Education in Gemmology, gegaan, waar ik alles leerde over edelstenen. Mijn diploma voor Europees Edelsteenkundige heb ik in 2013 mogen ophalen in Madrid. En mijn kennis van edelstenen gebruik ik nog elke dag met liefde in mijn sieraden.


“Jade is zeer kundig op het gebied van goud, zilver én edelstenen. Haar creativiteit leidt tot prachtige werken. Topper!”

“Jade is een echte vakvrouw. Ze heeft een kritisch oog en geeft kundig advies. Door het volgen van haar cursus edelsmeden heb ik al een aantal prachtige gouden sieraden ontworpen en gemaakt en er zullen er zeker nog meer volgen.”


Navigatie

Home
Over Jade
Galerij
Cursus
Trouwringen
Persoonlijke Sieraden
Contact

Waarom Goudsmid Jade?

  • Blijdschap is mijn aspiratie
  • Deskundig advies
  • Ongewoon
  • Transparant en betrouwbaar
  • Ongedwongen ambiance
  • Geluksgarantie
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close